Priser

Før brylluppet:

Før brylluppet ringer vi sammen og snakker om, hvilke ønsker I har for fotograferingen. Vi gennemgår tider og hvilke billeder, der skal tages. Her finder vi også en location til bryllupsbillederne, der passer til jer.

I kan vælge forskellige pakker, men der er selvfølgelig mulighed for at lave præcis det, I ønsker.

 

Pakke 1

Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på location

– 10 billeder bliver udvalgt til billedbehandling

6500 kr

 

Pakke 2

Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på location – reception

– 15 billeder bliver udvalgt til billedbehandling

7500 kr

 

Pakke 3

Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på location – reception – gruppeportrætter/familieportrætter

– 20 billeder bliver udvalgt til billedbehandling

8500 kr

 

Pakke 4

Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på location – reception – gruppeportrætter/familieportrætter – middag, fest og brudevals

– 40 billeder bliver udvalgt til billedbehandling – billederne fra festen om aftenen redigeres i s/h, da det er flottest i forhold til lyset og giver en smuk stemning.

15000 kr

 

Billedbehandling og aflevering:

Efter festen udvælger jeg de bedste billeder, og herefter udvælger I, hvilke I ønsker billedbehandlet. I kan selv vælge, om billederne skal være i farve eller s/h. Ønskes flere billeder billedbehandlet, kan det gøres for 300 kr. pr. stk.

Når alle billederne er valgt ud og flot billedbehandlet, afleveres billederne digitalt, så I let selv kan lave prints. Billederne afleveres i 300 dpi til print.